Dagligen möter vi våra kunder, på kontoret, i telefonen eller på arbetsplatsen, och lyssnar till deras drömmar och förhoppningar. Det är i mötet och samtalet med dig som kund som vi kan förstå din vardag, din verksamhet och marknaden. Vare sig det handlar om att starta eget, köpa hus eller låna till en egen ponny. Tack vare telefon och internet kan du fortfarande vara kvar som kund i banken även om du flyttar från orten. Vår telefonbank är som ett alldeles eget bankkontor, fast med ännu mer generösa öppettider.

Eftersom vi saknar ägare, är det helt och hållet vår vilja att utveckla samarbetet med kunderna som styr vår verksamhet. Vår självständighet gör att vårt bankkontor också är huvudkontor och våra rådgivare har stor frihet att fatta egna beslut. Det gör det också enklare att ge dig snabba och tydliga besked.

Vårt nära samarbete med Swedbank och andra sparbanker innebär dessutom att du har tillgång till ett rikstäckande kontorsnät för dina bankaffärer.

När du behöver oss finns vi där vad det än gäller. Antingen du är privatperson eller företagare har vi allt du behöver av en bank. Och du väljer själv var, när och hur du vill möta oss.

Välkommen till Bjursås Sparbank!