Vi söker privatrådgivare
Vi söker nu en privatrådgivare som på ett lyhört och omtänksamt sätt möter våra privatkunder. Som rådgivare mot privatmarknad ansvarar du för att långsiktigt utveckla relationen till kunden utifrån kundnöjdhet, lönsamhet, risk och kundens bästa. Du arbetar med rådgivning kring våra kunders sparande, lån, försäkringar och vardagsekonomi. Du gillar också att arbeta digitalt och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva för våra kunder hur de digitala tjänsterna används. 

Vi vill att du har arbetat som privatrådgivare under minst ett år samt har Swedsec-licenser för Bolån och Rådgivning. Det är meriterande om du har en relevant akademisk examen. Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du tycker om att proaktivt arbeta mot gemensamma mål, i team såväl som självständigt. Du har även ett stort intresse för privatekonomi och trivs i kundmötet samt har en positiv och öppen attityd.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi är ett härligt gäng kollegor, där ditt jobb gör skillnad på allvar.


Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation
Mejla CV och några korta rader om dig till rekrytering@bjursassparbank.se. Sista ansökningsdag är 30 augusti, urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Carina Kindström, Privatchef, tfn: 023-70 58 72

Läs gärna mer om oss på www.bjursassparbank.se eller i sociala medier @bjursassparbank